VÄLKOMMEN TILL MIN ATELJÉ.
Ateljén är en butik utan specifika öppettider och en plats för egna och andras event, fotograferingar, konferenser, filminspelningar, lanseringar eller tillställningar. Det är också ett showroom, ett galleri, en plats för att nätverka och en plats för att hitta nya vänner och bekantskaper. Kom gärna med härliga förslag om vad ni vill göra, så ser vi om det funkar och passar in. Det är en annorlunda kreativ miljö som stimulerar både sinnet och det kreativa tänkandet. Det finns projektor, duk, wi-fi, ljudanläggning, trefas-el och möjlighet till frukost, fika, lunch eller middag. Maila mig på ateljen@katrinb.se så berättar jag gärna mer och skickar en prislista, fler bilder och all info.

Har ni vägarna förbi min Ateljé och är sugna på ett besök utanför mina öppettider, eller vill du handla när det inte är någon annan i butiken. Maila mig på ateljen@katrinb.se eller skicka ett sms till 0761-19 30 23 lite innan så kanske jag kan komma ner och öppna bara för dig. Och går du förbi så knacka på, ibland är jag där och grejar. /kram Katrin

 

KALENDARIUM ATELJÉN 

______________________________________________________________________

NOVEMBER

Hej, jag har efter att ha fått massor av fina meddelanden från er kunder tagit beslut om att försöka hålla öppet i Ateljén fram till jul. Snälla kom med varsamhet, håll ett kärleksfullt avstånd och kom bara om ni är fullt friska. Jag kommer bara släppa in 6 personer i taget. Blir vi fler får ni snällt vänta utanför en stund där jag bjuder på kö-avstånds-kaffe. Vill ni komma utanför öppettiderna helt själva går det också bra, maila mig i så fall på katrinb@katrinb.se så försöker vi lösa en tid som passar.
 

DECEMBER

5 december – Ateljén är öppen.
Idag är Ateljén öppen mellan klockan 11.00–14.00.

12 december – Ateljén är öppen.
Idag är Ateljén öppen mellan klockan 11.00–14.00.

17 december – Julklappskväll i Ateljén.
Idag är Ateljén kvällsöppen mellan klockan 17.00–21.00.

18 december – Ateljén är extraöppen.
Idag är Ateljén extraöppen mellan klockan 11.00–17.00.

19 december – Ateljén är julöppen.
Idag är Ateljén öppen mellan klockan 11.00–14.00.

______________________________________________________________________

Vissa justeringar i öppettiderna kan förkomma.