Good shit. Det är mitt motto i allt jag gör. Som creative director. Som art director. Som stylist. Som designer och eventkoordinator. Att anlita mig ska inte bara ge ett tillskott av erfarenhet, utan också en rejäl kreativ boost. Och ett positivt resultat förstås. Jag kan hjälpa er med visuella identiteter, hela reklamkoncept, förpackningsdesign eller strategi för sociala medier. Jag kan hålla i castings, hitta locations, styla ert inrednings- eller modejobb och styra fotograferingen. Ni kan också prenumerera på min kreativitet. Då kan jag till exempel sitta med i ert designteam, agera kreativt bollplank eller vara värdefulla ”nya ögon” i utvecklingen av era produkter.

Jag delar gärna med mig av vad jag lärt mig under mina dryga 20 år i reklambranschen. Därför håller jag föredrag om allt ifrån hur byråvärlden funkar till kreativt tänkande och hur man bygger sitt eget varumärke.

Och för att fylla på min egen inspirationsbank och samtidigt ”pay it forward” gör jag resereportage från världens alla hörn, både på uppdrag av kunder och till mina egna City Guides.

Hör av er till katrinb@katrinb.se så berättar jag mer.
Bästa hälsningar /Katrin Bååth