Lindner/Bååth är en podd om entreprenörskap, innerprenörskap och kreatörskap. Vi släpper nya avsnitt varje fredag. Finns där poddar finns. Har ni frågor, eller idéer kring vad vi kan ta upp i podden. Skicka ett DM till oss via vårt instagramkonto @lindnerbaath.


#
1. Hur kom det sig att vi startade egna företag?
Vem är Katrin Bååth och vem är Malin Lindner, varför blev vi egenföretagare och vad tänker vi att den här podden egentligen ska handla om. Lyssna på avsnitt #1.

#2. Att hitta sitt varför.
Räcker det inte med att veta vad man vill göra, måste man veta varför också?
Och hur i hela friden tar man reda på sitt varför? Lyssna på avsnitt #2.

#3. Lyckad eller lycklig?
Hur blir man lycklig? Vem är lyckad? Kan man kanske äta hela kakan? Eller vem f-n bestämmer egentligen sånt. Lyssna på avsnitt #3. Här kan ni också ladda ner Lyckohjulet som vi nämner i avsnittet.

#4. Mål, mellanmål och hjärtmål.
I veckans avsnitt av Lindner/Bååth snackar vi om att sätta mål både med hjärna och hjärta, och hur vi börjar planera för hösten. Lyssna på avsnitt #4. 

#5. Våga säga Ja!
Ett samtal om att våga säga ja. Och ibland nej. Vi vänder och vrider på läskigheter, telefonskräck och våra största rädslor i yrkeslivet. Lyssna på avsnitt #5. 

#6. Utbränd, vidbränd och psykakuten.
Ett viktigt avsnitt om våra erfarenheter kring utmattning, vår syn på vår inre prestationsprinsessa och vad vi har lärt oss om vikten av återhämtning. Lyssna på avsnitt #6.

#7. Förebilder.
Ett samtal om förebilder och om att försöka vara en schysst förebild själv. Lyssna på avsnitt #7.

#8. Att peppa och peppas.
I dagens avsnitt av podden utmanar jag Malin i en sann skrytduell och så njuter vi av att äntligen sitta nära och dricka kreativt te. Lyssna på avsnitt #8.

#9. Att bygga sitt varumärke.
I dagens avsnitt snackar vi om hur vi tänker kring att bygga varumärke. Vad ska man tänka på och varför känner sig Malin egentligen som en tryffelpasta. Lyssna på avsnitt #9.

#10. Frågor & Svar.
Avsnitt 10 är ett frågeavsnitt där jag och Malin ger vår syn på de frågor ni ställt. Lyssna på avsnitt #10.

#11. Är du avundsjuk ibland?
I avsnitt 11 samtalar vi om avundsjuka, konkurrens, kopior och självförtroende. Lyssna på avsnitt #11.

#12. Hjälp, jag är en bluff.
I det här avsnittet pratar vi om imposter syndrome. Eller som vi säger på ren svenska, känslan av att vara en bluff. Lyssna på avsnitt #12.

#13. Perfektionism Javisst?
Vad är positivt med perfektionism, vad är negativt och när går det kanske helt över styr.
I avsnitt 13 outar vi våra perfektionistiska sidor. Lyssna på avsnitt 13 här.

#14. Rädsla
Vad är du rädd för? Att få slut på idéer, att komma för sent, att ingen vill köpa det du säljer eller att du ska misslyckas? Lyssna på avsnitt 14 här.

#15. Mellanmål
Det har blivit dags att stämma av våra satta mål. Katrin är mitt i utgörandefas och Malin är redan i planeringen av nästa år. Lyssna på avsnitt 15 här.

#16. Att lyfta och kommunicera med kreatörer
Avsnittet handlar om likheter och olikheter mellan introverta och extroverta kreatörer. Vi pratar om vikten av att kommunicera, lära känna varandras behov och hur vi kan lyfta andra. Lyssna på avsnitt 16 här.