Älsk

De där bären.

dsc06518

Inför en styling för Habo i veckan plockade jag dessa små blåa bär som växter på röda hängande grenar. Jag blev tokkär i färgkombon. Har ingen aning om vad det är för växt, men fin är den…

Kommentarer inaktiverade för De där bären. |

Kategorier: Älsk, Styling
Taggar: .

Jennie Ekströms Fröet.

dsc06525dsc06521

Åh, jag fick en present. Den allra vackraste av presenter, från den fantastiskt begåvade jönköpingsbördiga Jennie Ekström. Boken heter Fröet och behöver inga ord för den är så himla fin och självklar ändå. Världens bästa julklapp för er som letar efter något speciellt att ge bort.

Good Shit Friday.

good shit Katrin Bååth

Fredag betyder Good Shit friday för Katrin Bååth AB. Idag innebär det hemmajobb, stylingförberedelser, helgfix, tvättberg, och att samla tankarna och fundera på en massa roliga och spännande saker framöver. Ha en fin helg alla!

Bästa fyndet någonsin.

dsc05822

Den här väskan alltså, jag fullkomligt älskar den. Den kostade mig 30 spänn på Erikshjälpen i Huskvarna. Den har rest med mig till alla möjliga städer och gått på otaliga fester vid det här laget. En gång i en vintageaffär i Frankfurt blev jag faktiskt erbjuden att byta den mot en fantastiskt fin stork i mässing. Men icke. Den är min nu.

Kommentarer inaktiverade för Bästa fyndet någonsin. |

Kategorier: Älsk
Taggar: , .

De bara står där.

dsc05750

De bara står där prydligt i min nymålade mini-walk-in-closet… och jag älskar dem. Måste bara få mer tid i mitt liv till att lufta dem bland folk.

Kommentarer inaktiverade för De bara står där. |

Kategorier: Älsk
Taggar: .

DSC03793

Älsk på mina nya fina träskor från Moheda. Svenskt, klassiskt och naturskinnet blir bara finare och finare ju mer man använder dem. Jag har köpt dem här.