Familj och vänner

Var med och skapa årets Snällkalender.

Även i år kommer jag givetvis sälja Snällkalendern i Ateljén framåt jul. Och alla pengar går oavkortat till Friends. Nu kan dessutom alla landets barn vara med och tävla om att få sina snällheter publicerade i nästa kalender… Visa era egna barn, skicka vidare till alla ni känner som jobbar med barn eller sprid i era föreningar och vänskapskretsar. Häng på vetja, så är vi med i snällhetsrörelsen!
Var med och tävla om en lucktext i årets Snällkalender.
Få hundratusentals andra att göra just din snälla handling. Under mars kan barn skicka in sin lucktext till Friends. Handlingen får inte kosta något och ska kunna genomföras av både vuxna och barn. Bli en del av snällhetsrörelsen!
 
Skicka in ditt förslag till; snallkalendern@friends.se. @stiftelsenfriends #snällkalendern
Kommentarer inaktiverade för Var med och skapa årets Snällkalender. |

Kategorier: Familj och vänner

Sleepover på Hotel Eggers.

I stolt samarbete med Hotel Eggers

Igår checkade jag och mina små troll in på favoriten Hotel Eggers. Väskorna var packade med badbomber, ansiktsmasker, peeling och hårinpackningar. Tjejerna hade studiedag idag så vi tyckte det var ett ypperligt tillfälle att dra från stan och unna oss två dagar av äkta tjejmys. Vi började dagen med shopping och middag på stan och avslutade med en helkväll i badkaret följt av filmmys och snacks i den höga prinsessängen. Mysigaste på länge. Kan varmt rekommendera att inte alltid åka hela familjen. För det är allt något visst med tjejhelg…

God jul och Good shit.

Oj, vilket ofrivilligt men välbehövligt blogguppehåll det blev. Har varit tvungen att ta en liten paus. Försöka hitta hem, fira jul och bara ge mig hän till att saker händer och att det alltid finns en mening med det som händer. Och just nu var det meningen att jag skulle spendera mer tid med min familj, vara hemma i Jönköping mer och förhoppningsvis förverkliga en dröm jag länge gått omkring och tänkt på.

Nästa år är lite som en vidöppen bok – och just nu älskar jag det. Vissa tror på Tomten, jag tror på Good shit. Så good-shit-vägen fick det bli. Den enda rätta.

Här är tre som förresten inte riktigt tror på Tomten, men som ändå varje år spelar med hela julaftonskvällen…

Tänk va mysigt det är ändå med julgran, tomte och klappar under granen.

Flora älskar julen, men Minna är värst. Hon har spelat julmusik sedan augusti, byggt en varm-choklad-station i köket och var uppe sent dagen före julafton för att skapa spår av florsocker från öppna spisen så det skulle se ut som att tomtens nissar varit här och lagt presenter i strumpan.

I årets gran hängde rosetter och sammetskulor från H&M blandat med matta röda kulor från Erikshjälpen och Myrorna för 1 kr styck.

Nycklarna är även de från Ikea.

I år är faktiskt första julen på väldigt länge som jag har haft tiden att julpynta och mysa till det ordentligt här hemma. Men alltså, nu så här två dagar efter julafton börjar längtan efter vår komma smygande rejält.