Oh Shit Wow

Nya vyer.

DSC03228

Imorgon händer något galet kul…

Kommentarer inaktiverade för Nya vyer. |

Kategorier: Oh Shit Wow

Someting old, something new.

11032014-dsc00339

En kylig, regnig, med god måndag med nya saker i sikte… Berättar mer så fort jag kan.

Kommentarer inaktiverade för Someting old, something new. |

Kategorier: Oh Shit Wow

Good Shit Fridays.

good shit Katrin Bååth

Det sista året för mig har helt klart bjudit på alldeles för mycket av allt. Både det som tar och det som ger energi. Både positivt och negativt. Därför har jag bestämt mig för att fredagar från och med nu helt ska vigas till att bara jobba med mina egna projekt, mitt eget varumärke och mig själv. Den där boken som jag velat göra i flera år. Den där idén jag har om förrådet och de där promenaderna som ger mig energi. Nu är det dags. Så från och med nu kommer det stå Good Shit Friday varje fredag i min jobbkalender…

Ny kamera, nya tider.

11032014-DSC00341

Ny kamera, ny webb, ny blogg. Älsk på det. Snart ska jag visa allt som kommer i min väg. Ska bara ta ikapp lite saker på jobbet först. Men håll ut. Jag längtar efter att blogga mera.

Kommentarer inaktiverade för Ny kamera, nya tider. |

Kategorier: Oh Shit Wow
Taggar: , .

Vore hos Stilinspiration & Trendenser.

DAYFOTOGRAFI-VORE-160322-0001

Att under samma vecka som man lanserar något man jobbat med under en väääldigt lång tid både blir ombloggad av Pella Hedeby på hennes makalöst inspirerande blogg och hamnar på Trendensers söndagssummering. Den känslan. Heja Vore.se för att ni dels är en asgrym kund förstås, men också för att vi tillsammans skapar riktigt bra grejer. Och tack till min partner in crime Sara Landstedt för att du alltid hjälper mig att förverkligar mina idéer.

Remake på bloggen.

tavelvägg beskuren

Äntligen har det (efter flera år blogg-utseende-ångest eftersom den gamla inte funkat alls i mobilläget), blivit dags för en remake av bloggen. Från och med nu börjar jag om från början. Restartar. Reboostar – och börjar om. Och det ska bli så himla skönt. Jag har varit dålig på att blogga de senaste två åren eftersom jag inte alls varit nöjd med mitt gamla bloggverktyg. Men nu så. Nu kör vi. Alla mina gamla inlägg finns fortfarande sparade här.