DET HÄR HÄNDER I ATELJÉN
(PS. vill du vara säker på att inte missa något som händer i min värld och få förtur till workshops, event och andra härligheter, prenumerera på mitt nyhetsbrev.)

 

MAJ

21 maj – Ateljén är öppen.
Idag lördag är Ateljén öppen kl. 11.00–14.00.

22 maj – Workshop, Styla för fotografering.
En heldagsworkshop med Katrin Bååth om hur man stylar en miljö för att den ska bli bra på bild.
Eventet är tyvärr redan fullbokat, men det blir kanske fler tillfällen framöver.

27 maj –  Festival på Tändsticksområdet under Jönköpings marknad.
Idag fredag är Ateljén extra festivalöppen i samband med Jönköpings Marknad kl. 10.00–21.00.

28 maj –Festival på Tändsticksområdet under Jönköpings marknad.
Idag lördag är Ateljén extra festivalöppen i samband med Jönköpings Marknad kl. 10.00–18.00. Vi värmer upp det belgiska våffeljärnet och säljer Good Shit våfflor, gelato, kaffe och annat gott hela dagen. Det är dessutom Designmarknad på området och massor av andra härligheter som händer.

 

JUNI

4 juni – Ateljén är öppen.
Idag lördag är Ateljén öppen kl. 11.00–14.00.

11 juni – Ateljén är öppen.
Idag lördag är Ateljén öppen kl. 11.00–14.00.

Vissa justeringar i öppettiderna kan förkomma.

______________________________________________________________________

VÄLKOMMEN TILL MIN ATELJÉ.
Ateljén är en butik utan specifika öppettider och en plats för egna och andras event, fotograferingar, konferenser, filminspelningar, lanseringar eller tillställningar. Det är också ett showroom, ett galleri, en plats för att nätverka och en plats för att hitta nya vänner och bekantskaper. Kom gärna med härliga förslag om vad ni vill göra, så ser vi om det funkar och passar in. Det är en annorlunda kreativ miljö som stimulerar både sinnet och det kreativa tänkandet. Det finns projektor, duk, wi-fi, ljudanläggning, trefas-el och möjlighet till frukost, fika, lunch eller middag. Maila mig på ateljen@katrinb.se så berättar jag gärna mer och skickar en prislista, fler bilder och all info.

Har ni vägarna förbi min Ateljé och är sugna på ett besök utanför mina öppettider, eller vill du handla när det inte är någon annan i butiken. Maila mig på ateljen@katrinb.se eller skicka ett sms till 0761-19 30 23 lite innan så kanske jag kan komma ner och öppna bara för dig. Och går du förbi så knacka på, ibland är jag där och grejar. /kram Katrin