Good shit. Det är mitt motto i allt jag gör. Som creative director. Som art director. Som stylist. Som designer och eventkreatör. Att anlita mig ska inte bara ge ett tillskott av erfarenhet, utan också en rejäl kreativ boost. Och ett positivt resultat förstås. Jag kan hjälpa er med visuella identiteter, hela reklamkoncept, förpackningsdesign eller strategi för varumärket eller för sociala kanaler. Jag kan hålla i castings, hitta locations, styla ert inrednings- eller modejobb och styra fotograferingen. Ni kan också prenumerera på min kreativitet. Då kan jag till exempel vara en del av ert marknads- eller designteam, agera kreativt bollplank eller vara värdefulla ”nya ögon” i utvecklingen av era produkter. Styrelsearbete är också något jag mer än gärna tar mig an. Vill ni lära känna mig lite mer så lyssna på min och Malin Lindners podcast Lindner/Bååth.

Fredagen den 13 september 2019 slog jag upp portarna till min nya Ateljé och butik på Tändsticksgränd i Jönköping, läs mer under fliken Ateljén för att se vad som är på gång där.

Jag delar gärna med mig av vad jag lärt mig under mina dryga 23 år i reklambranschen. Därför håller jag föreläsningar och anordnar workshops om allt från kreativt tänkande, kreativt ledarskap, hur man bygger sitt eget varumärke till hur byråvärlden fungerar och hur jag ser på good shit.

Jag är också öppen för alla möjliga tänkbara samarbeten i mina sociala kanaler och på min blogg. Hör av er till katrinb@katrinb.se så berättar jag gärna mer.

Vill du förresten få förtur till vad som händer i min värld, prenumerera på mitt nyhetsbrev här.


Bästa hälsningar /Katrin Bååth