Nya vyer.

DSC03228

Imorgon händer något galet kul…

Kommentarer inaktiverade för Nya vyer. |

Kategorier: Oh Shit Wow

Rekvisitajakt.

dsc06903dsc06868

Den här veckan spenderar jag i ständig rörelse mellan förrådet (där jag målar tavlor, färgar garner och plockar ihop rekvisita) och diverse härliga platser för att införskaffa rekvisita. Dagens första stopp var Nyströms Handelsträdgård. Jag kan inte få nog av alla deras fina barrväxter… men tyvärr är det ju inte julstyling jag ska göra den här gången (det gjorde jag i juli) så det var bara att åka vidare. Kan förresten tipsa om att de har kvällsöppet med ljusmys och fika på fredag kväll mellan 18–20. Tänk va mysigt att vandra runt i mörkret och dricka glögg i orangeriet.

Kommentarer inaktiverade för Rekvisitajakt. |

Kategorier: Styling
Taggar: .

Det gror.

dsc06636dsc06601

Yippiie, det gror i mitt kök just nu.

Kommentarer inaktiverade för Det gror. |

Kategorier: Styling
Taggar: .

Someting old, something new.

11032014-dsc00339

En kylig, regnig, med god måndag med nya saker i sikte… Berättar mer så fort jag kan.

Kommentarer inaktiverade för Someting old, something new. |

Kategorier: Oh Shit Wow

De där bären.

dsc06518

Inför en styling för Habo i veckan plockade jag dessa små blåa bär som växter på röda hängande grenar. Jag blev tokkär i färgkombon. Har ingen aning om vad det är för växt, men fin är den…

Kommentarer inaktiverade för De där bären. |

Kategorier: Älsk, Styling
Taggar: .

Jennie Ekströms Fröet.

dsc06525dsc06521

Åh, jag fick en present. Den allra vackraste av presenter, från den fantastiskt begåvade jönköpingsbördiga Jennie Ekström. Boken heter Fröet och behöver inga ord för den är så himla fin och självklar ändå. Världens bästa julklapp för er som letar efter något speciellt att ge bort.

Good Shit Friday.

good shit Katrin Bååth

Fredag betyder Good Shit friday för Katrin Bååth AB. Idag innebär det hemmajobb, stylingförberedelser, helgfix, tvättberg, och att samla tankarna och fundera på en massa roliga och spännande saker framöver. Ha en fin helg alla!

Bästa fyndet någonsin.

dsc05822

Den här väskan alltså, jag fullkomligt älskar den. Den kostade mig 30 spänn på Erikshjälpen i Huskvarna. Den har rest med mig till alla möjliga städer och gått på otaliga fester vid det här laget. En gång i en vintageaffär i Frankfurt blev jag faktiskt erbjuden att byta den mot en fantastiskt fin stork i mässing. Men icke. Den är min nu.

Kommentarer inaktiverade för Bästa fyndet någonsin. |

Kategorier: Älsk
Taggar: , .