Back to basics.

Lovely Life-09015Sommarnagellacket har flagat nu och brännan börjar blekna. Idag börjar allt om. Fritids. Inboxen. Måstena. Rutinerna. Jag tillbringar dagen i mitt rekvisitaförråd med att skicka fakturor, svara på mejl och packa rekvisita inför nästa veckas fotografering för Materia. Men vet ni vad, jag gillart. Lovely Life-09519Jag fundera på en väldig massa saker just nu, som t ex varför jättelokor är så giftiga och omöjliga att plocka. De hade varit magiskt fina i nästa veckas styling.Lovely Life-095091Och om hur jag ska få till att plocka och spara nya sådana här blommorna så de står sig fina till nästa vecka. Mitt försök att torka dem gick åt fanders. Lovely-Life-00115Och så funderar jag på vad som ska få rymmas i min Jönköpingsguide. Den är alldeles snart färdig nu.Lovely Life-09875

[Foto: Katrin Bååth]