Christmas spirit.

Oj, julbubblan fångade mig verkligen med hull och hår i år, vilket gjort att jag helt stängt av och låtit bloggen och alla sociala medier få vila upp sig några dagar. Skönt och välbehövligt.

Tänkte ändå visa lite av julkänslan jag hade före under och efter jul. Det här är från överraskningsresan jag fick på min 40-årsdag den 15 december. 

Vi hängde ett dygn på Steam Hotel i Västerås, där hade de dekorerat med superfina polkagriskäppar.

Några dagar innan jul hann jag och Minna även med en tur till Leva Café där snön skapat magisk julstämning.

Sista veckan innan jul tillbringade jag i Göteborg, med att plåta vårbilder till Sandbergs nästa kollektion. Inte vidare mycket julkänsla. Kontrasterna i min bransch alltså. Att alltid skapa vår runt jul och vinter mitt i juli. Galet, men svårt att göra så mycket åt.

Kameran har även den fått vila hela julen så jag har tyvärr inte en enda bild att visa från varken julaftonsmyset, tomtens dans, juldagsbion, annandagsregnet eller julmaten. Just det, apropå julmat… När ni tröttnat på Janssons frestelse, köttbullar, julmust och prinskorv så boka genast in er på nya Hello Monkey goes Italian (fd Smörgåsbaren). Där åt jag nämligen det godaste jag ätit på många många månader veckan innan jul.