Crazy days.

Lovelylife_katrinbaath_123-06020Jag byter underlag under fötterna ständigt just nu känns det som. Alltid på språng. Alltid lite med andan i halsen. Nytt möte, nya deadlines, nya städer, nya projekt och nya skisser. Efter att ha hängt i den här branschen i över 20 år nu borde jag kanske ha lärt mig hur det alltid är i juni. Ändå chockas jag alltid lika mycket varje år när alla ringer på samma gång, allt ska vara klart, allt ska skickas på tryck, allt ska planeras och alla vill träffas.

lovely life-06551

Och så infaller såklart skolavslutningar, fritidsfester, vinluncher, klassinsamlingar, föreläsningar, releasefester, lanseringar och allt annat också just precis nu. Tjohoo vad min hjärna får jobba. Och projektledaren i mig måste vara nitisk för att allt ska falla på plats innan jag tar semester. Men attans va mycket kul jag kommer hinna med innan jag slänger mig i hängmattan för en lång och välbehövlig semester i sommar.

Katrin Baath-00248

Men på fredag är det skolavslutningsdag. Sen jag startade egen för fyra år sedan är det en helig dag i min kalender. Heligare än självaste julafton faktiskt.

 

Foto: Katrin Bååth