Nytt jobb, tapeter & höstluft.

Lovely_Life_KatrinBaath-01247Hej hösten, hej nytt jobb bland tapeter & mönster och hej nya tider och höstluft. Det har hänt så mycket den sista veckan att jag inte ens hunnit sätta mig ner och blogga, men det ska bli bättring jag lovar. Vart ska vi börja…

Lovely_Life_KatrinBaath-01292Jo, vi kan börja med jobbet… För från om med den 1 september kommer jag inte bara titulera mig frilansande creative director, art director & stylist utan också kreativ chef på Sandberg Wallpaper! För mina befintliga kunder kommer det inte vara någon större skillnad från förut, och jag kommer självklart att fortsätta frilansa. Den enda skillnaden är egentligen att jag kommer vara tvungen att tacka nej till lite fler saker än idag, och att min kalender kommer vara tvungen att korvstoppas minutiöst från och med nu. Men vad gör väl det om hundra år när jag får lov att tillbringar all min vakna arbetstid med att göra nyp-mig-i-armen-roliga-good-shit-saker dagarna i ända.
Lovely_Life_KatrinBaath-01300Och hösten… Ja, jag älskar sommaren och allt vad den innebär med kvällsdopp, långa varma frukostar i utesoffan och fri familjetid. Men jag älskar hösten, framför allt rutinerna, den höga luften och färgerna. Alltså färgerna är så galet vackra på hösten.

Lovely Life-08656För er som följer mig på Instagram under @katrinbaath kan jag också berätta att jag från och med imorgon roddar @Jkpg-kontot. Där kommer jag låta följarna få hänga med till mina smultronställen, favoritutflyktsmål och locationsspots i Jönköping med omnejd. Häng på vetja!

 

[Foto Katrin Bååth]