Dragningskraft och planering.

Katrin Baath-00061

Tänk hur konstigt men alldeles sant det är det där med dragningskraft och tankesätt. Innan jul bestämde jag mig för att jag ville styla mindre (hela hösten bestod av stylingar) och formge mer, och att jag skulle vilja jobba ännu mer med event. Idag tre månader senare slog det mig att jag just nu roddar med fyra olika event på en och samma gång. Alla av helt olika karaktärer och med olika fokus. Visst är det lite konstigt ända att allt sammanfaller inom en månad. Och att en sak öppnar dörrar för en annan, som sedan öppnar dörren till en tredje… ja ni fattar. Ja ja, himla kul är det i alla fall det här med event.

Den här tvåveckorsperioden bjuder på tre av eventen men förutom det dessutom också på de roligaste planeringsmötena man kan tänka sig, både med gamla kunder och med nya. Kommande projekt som är planerade just nu för våren är bland annat nya filmer, en bok jag ska formge, en varumärkesplattform som ska vara klar till hösten, ett superduperkul nytt samarbete som känns som gjort för mig och en helt fantastiskt koncept som ska lanseras i höst. Sa jag att det här var en bra vecka…

 

Foto: Katrin Bååth