Alltså den här dagen.

Lovelylife_katrinbaath_1-02894

Alltså den här dagen… Sitter just nu här och summerar en av de härligaste jobbdagarna på länge. Imorse tog jag tåget till ett soligt Göteborg för en kreativ heldag tillsammans med Nanna. Vi jobbar just nu med Sandberg Wallpaper och lanseringen av deras nästa kollektion (yippiiieee). Jag har smygjobbat med dem ett bra tag nu, och det är ju såklart fantastiskt kul att äntligen få berätta om det.

Lovelylife_katrinbaath_1-02817

Vi startade mötet med vinlunch på en av mina göteborgsfavoriter, härliga Taverna Averna. Vad kan gå fel efter det liksom.

Lovelylife_katrinbaath_1-02799Lovelylife_katrinbaath_1-02838

För att sedan gå vidare till Hotel Eggers där vi drack kaffe och pratade om livet i allmänhet och tapeter i synnerhet.

Lovelylife_katrinbaath_1-02940

Sen var det dags att checka in på Hotel Eggers där jag ska bo inatt, ett hotell jag länge velat testa (kan meddela redan nu att jag älskar det). Nu ska jag tömma mailkorgen, sätta tänderna i den vackraste betsalladen jag någonsin sett och sen förhoppningsvis sova som en drottning.

Lovelylife_katrinbaath_1-02949Lovelylife_katrinbaath_1-02953

Gonatt, ses igen imorgon.

Foto Katrin Bååth