Fössta tossdan i mass.

katrin_baath_lovelylife-00946katrin_baath_lovelylife-00975

Fössta tossdan i mass är en helig dag här i Jönköping. Då ska man fira med massipantååta. Men eftersom jag inte gillar tååta så har jag istället tillbringat dagen med lite annat gottigt.

katrin_baath_lovelylife-00960

Som att ha möte med den allra småländskaste av mina kunder – Vore. De tillverkar badrumsmöbler och förvaringslösningar med fabrik och showroom här i hjärtat av Småland. Det bästa av allt är att de också har småländska priser. Man får galet mycket för pengarna men utan att tumma ett smack på kvalitén, sånt gillar jag. Äkta marmor, äkta porslin, färdigmonterade möbler, genomtänka detaljer och personlig service.

katrin_baath_lovelylife-01001

Jag har jobbat med Vore sedan de startade för ungefär ett halvår sedan och har varit inblandad i allt från logotyp, varumärkesstrategi, webb, styling, formgivning och lansering.

katrin_baath_lovelylife-00961katrin_baath_lovelylife-00975Idag tog jag med mig kameran för att tjuvtitta på deras nya showroom (ha ha, observera att stylisten visst glömt att flytta en lykta ur bild innan hon tog fram kameran). Deras showroom är öppet måndag till fredag 10–16 och lördag 10–14, och ni hittar dem på Engelbrektsgatan 5 i Huskvarna. Missa inte om ni har vägarna förbi Jönköping.

 

Foto: Katrin Bååth