I wish.

Just nu önskar jag mig sol och värme. Vintern är inte riktigt min grej. Egentligen tror jag att jag är ämnad att bo vid Medelhavet. Käka frukt till frukost, hänga vid havet och avsluta kvällen på ett litet tapashak med vänner och rött vin. Tur att vi tänkte på hur mycket vi dras till solen och bokade en resa till Vietnam för länge sedan. Vi åker nästa vecka. Yipiiiie!

Och så önskar jag mig mer tid att lyssna på ljudböcker. Jag lyssnar en hel del i bilen när jag kör långt och just nu har jag plöjt  Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater. Böcker som nog alla borde läsa. Både för att lära sig om sig själv, men framför allt för att lära sig hur man undviker att bli utnyttjad av andra. Och hur man hanterar riktigt onda människor. För tyvärr finns det gott om onda människor där ute.

Nu ska jag och Flora packa snorklar, bikinis och solkräm. Om en vecka gör vi bomben i poolen och letar efter Nemo i det stora blå. Ha en fin lördag allihop.