Veckans favoriter.

Den här veckan är intensiv, no kidding, men så har jag fått en himla massa gjort också. Som det här fantastiskt roliga som händer i den här bilden, men som jag inte kan berätta om än. Och jag tror verkligen att ni kommer gilla det lika mycket som jag gör…

Och hur härligt är det inte att se de första blommande magnoliorna förresten!

Veckans bästa häng och årets bästa hotellfrukost gick av stapeln igår när vi hade möte och långfrukost på Berns Hotel. Kan varmt rekommendera deras frukostbuffé, den innehöll allt man kan önska sig och lite till. Och miljön gör ju lite att man storknar också. Jag och Anna gillade det så mycket att vi jobbade kvar vid samma bord även över lunch.

Till lunch åt vi deras Dakgangjeong – krispig sötstark kyckling med jordnötter och friterad ingefära. OMG. Så god att det vattnas bara jag skriver om det.Sitter och skissar på en sak just nu där det hade suttit fint med sådana här fina. Älskar att de är så där pyttesmå. Kanske måste fråga min vän Linda om hon kan hjälpa mig. Hmm, ja men det måste jag nog göra.

Just det, tog fram den här fina drömkalender från Sporrong Form idag, för den ska få åka med mig till Vietnam nästa vecka. Dags att göra storslagna planer och visioner. För er som vill veta mer om hur jag tänker och hur jag gör för att sätta visioner och göra vision boards – håll utkik, snart kan vi göra det tillsammans… Återkommer i ärendet så fort det är offentligt.