Jag har svårt att ta in allt.

DSC01745

Jag har svårt att ta in allt. Jag hade precis som så många andra förberett ett fredagsinlägg om påskfix och om allt roligt jag ska göra nästa vecka i Göteborg. Allt sånt känns så oviktigt nu. Mina nära och kära i Stockholm mår efter omständigheterna bra. Men paniken i min kropp när jag inte fick tag i min syster. När inte telefonnätet funkade. När samtalet bröts. Min syster köper blommor hos sina vänner på Hötorget varje dag. Som tur va gick hon dit tidigare än planerat just i fredags och hamnade sedan längre upp på Drottninggatan när paniken började sprida sig. Min morbror var på väg hem från jobbet mitt i stan helt ovetande om vad som precis hänt när jag fick tag i honom. Min mamma passerade Åhléns tidigare på dagen på väg till tåget. Jag har svårt att ta in allt.

Blommor gör mig glad. Tur att vi har blommor. Och varandra.