Just nu, julpynt och propsfix.

Oj, vad den här veckan har gått fort. Jag är fortfarande mitt i min preppvecka för en stor fotografering nästa vecka och jag har tillbringat större delen av veckan under jord i mitt rekvisitaförråd. Bland annat med att ge alla dessa ny färg.Jag längtar till min studio, har köpt nya mattor dit, men inte ens varit där länge nog att hinna rulla ut mattorna. Hemma har vi renoveringskaos just nu och jag har lovat mig själv att när det är klart ska jag gå direkt på julmys och finlir, är till exempel sämst på att sätta upp tavlor pga orkar inte rama in. Har minst fem tavlor liggande, varav den här bilden är en av dem. Flora vill ha den på sitt rum, och tänk va fint det kan bli. En annan sak som vi nog ska ha till Floras rum, som både hon och jag älskar är den här fina sänghimlen som Sofia har stylat så fina bilder till. Och apropå julmys så ser jag verkligen fram emot det i år. Mer än någonsin faktiskt. Jag vill pynta extra allt i år, köpa massvis av aprikosa amaryllisar, göra fina girlanger av tex kottar (som Mari gjorde så fint förra året), hänga upp kransar, baka julgodis och hänga med la familia.Förra året hade vi en tall med gröna äpplen i, men i år ska jag erkänna att jag vill tillbaka till en riktig gran. Sanningen är den att jag har beställt en redan, för över en månad sen, och den kommer levererad till dörren dagen efter min födelsedag. Kan verkligen rekommendera att köpa gran här. Man kan beställa långt i förväg och jag var supernöjd förra året både på leveransen, priset och smidigheten. Bästa julgodiset jag vet är dessa som jag gjorde förra året. Universums smidigaste, godaste och vackraste.Förra året köpte jag den här julstjärnan, typ universums vackraste, och den har haft en plats i taket i tvättstugan sedan dess. Äntligen dags att plocka fram den igen. Den är fin året om, så egentligen kunde den hängt framme, men platsen fanns bara inte. Det var ett rent h-vete att bygga ihop den, så det är liksom inte läge att plocka isär den.

Ha nu en fin helg allihop, så återkommer jag i julpyntärendet så fort jag är ur stylingbubblan som kommer ta all min tid nästa vecka.

[Foto Katrin Bååth]