Nyårsdukning i asiatiska toner.

Gott nytt år på era alla där ute. Så här såg vår dukning ut igår när vi bjöd kära vänner på asiatisk afton. Ni som följer mig kanske vet att jag sparar och letar efter fina plastblommor till en fest som jag ska ha i sommar och i letandet för någon månad sedan sprang jag på dessa fantastiska körsbärsblommor på superrea. Jag älskar att de ser så sköra och äkta ut. De fick därför bli ett fint komplement och en skön kontrast till allt som hör julen till. Länge leve våren liksom, fast på låtsas.I övrigt bjöd vi på vietnametiska vårrullar och asiatisk biffsallad, våra egna favoriter. Kändes skönt att göra något annat än det man alltid gör på nyår. Jag är oerhört förtjust i luckokakor, både för att de är så makalöst vackra, men också själva grejen med att få knäcka en fortune. Jag köper dem i en liten anonym asiatisk butik här i Jönköping, men de brukar gå att få tag i lite var stans där det säljs asiatisk mat. Pinnarna var ett riktigt fynd (kostade nästan inget) även de från den lilla asiatiska butiken.

Någon var väldigt sugen på norpa en i förväg…

Såg precis nu att min blogggranne Emma också bjuder på nyårsdukning idag, och en fantastiskt fin idé, som jag nog ska stjäla till nästa år… Kolla här.

Ha en fin nyårsdag, det tänker jag ha. Och ikväll återkommer jag med en liten summering över 2017. Heja, heja 2018 som jag har längtat efter dig.