Pop-up med Mrs Mighetto, Fru Vintage och Qoud.

På onsdag den 11 december poppar det upp härligheter och min Ateljén är långöppen mellan klockan 12.00–19.00. Då har jag nämligen finbesök av mina vänner Anna och Malin från  Mrs Mighetto som kommer sälja och signera sin nya barnbok ”Det bortglömda Tivolit” och lite annat nytt. Min vän Marlene som driver Fru Vintage säljer sitt 11-kaffe och mina vänner Anna och Malin från Quod visar och säljer sina veganska doftljus.

Marlene var på besök hos mig för några veckor sedan när vi anordnade en social dinner för att samla in pengar till Läkarmissionen. Så glad att få ha henne hos mig nu igen.

Qouds doftljus säljer jag i Ateljén, och Anna och Malin är vänner och kollegor i branschen som förverkligat en idé de länge gått och burit på.

Hoppas vi ses på onsdag!