Svalkande tips.

Vad gör ni för att svalka er i värmen? Själv njuter jag av varje sekund förutom när svetten lackar och man ska klä upp sig, eller när man ska prova kläder i ett provrum som jag gjorde här om dagen och var så varm att jag fastnade i en klänning så jag fick be om hjälp att få av mig den… ha, ha, den passade och jag köpte den sen men den gick liksom inte att få av sig själv där i värmen… Ja, Gina Tricot har mycket fina sommarklänningar just nu som både passar mig och som jag gillar.

För att svalka oss hemma badar vi ofta, och så har vi gjort egen kiwi- och melonglass. Lätt som en plätt.

Bara kör kiwi i mixern och frys in i glassformar. Klart på några timmar och helt fria från allt annat än kiwi.

Vi gjorde en med vattenmelon också, då körde vi först bitar av vattenmelon i mixern, sen silade vi av kärnorna och fryste in resten. Supergott. Några la vi färska blåbär i också, gott för då blir det lite krispigare konsistens. Såg att min vän Johanna Pilfalk hade fryst in vindruvor och åt för att svalka sig, låter ju urgott. Måste prova.

Flora hälsar att kiwin är godast, och att man får äta det till frukosten till och med om man vill.