Retreat med Babes in Boyland del I.

Lovely Life_KatrinBaath-02762

Nu så, nu är jag hemma igen, med uppkoppling, och med en stor kaffe i handen, men framför allt med en varm och magiskt kreativ känsla i kroppen. Som ni kanske vet vid det här laget har jag spenderat de senaste tre dagarna på Gotland på retreat och workshop med Babes in BoylandLovely Life_KatrinBaath-03077Lovely Life_KatrinBaath-03017Lovely Life_KatrinBaath-02660Lovely Life_KatrinBaath-03050Vi tillbringade hela vistelsen på Hotel Stelor, ett helt magiskt ställe. Kocken Linus bjöd på vegetariska smaksensationer och kärleken till maten och stället som sådant kändes i varje smak och detalj.
Lovely Life_KatrinBaath-02866Lovely Life_KatrinBaath-02836 kopiaFörsta passet innebar styling och fotografering av kakor och props. Hur härligt är det inte att få gå loss med allt sånt här helt utan några måsten eller bestämmelser.
Lovely Life_KatrinBaath-02733Som alltid när man gör sånt här, blir till och med behind-the-scenes-kaoset vackert.
Lovely Life_KatrinBaath-03005Här är Linnea, Matilda, Fabienne och Nathalie djupt försjunkna i kamerainställningar och tankar kring ljus.

Lovely Life_KatrinBaath-03545 kopiaLovely Life_KatrinBaath-03382Lovely Life_KatrinBaath-02718Malin ständigt redo med kameran.
Lovely Life_KatrinBaath-02709Lovely Life_KatrinBaath-02963Tänk va fint att man på en enda helg hittar så himla många nya fina vänskaper, att man genom att ha samma intresse för det kreativa kan komma varandra så nära på så kort tid. Vill ni ha mer koll på de andra deltagarna hittar ni dem här:
@linneasskafferi @fotografmalinlindner @sofiaatmokkasin @sbphoto_ @ulrika_sjoo_wiberg @fabiennewiberg @babes_in_boyland

Jag har ju ett helt lass med bilder kvar att visa, så jag återkommer med fler inlägg om de andra dagarna snart. Ha en fin dag!
Kram Katrin

 

[Foto Katrin Bååth]