Styling av boho-bröllop

Jag stylar väldigt sällan bröllop, men när min kära vän Sara Landstedt skulle gifta sig och frågade om jag ville styla hennes bröllop, svarade jag självklart ja. Det blev ett boho-bröllop med massor av färg, där jag och Lina Isaksson fick helt fria händer att styla och skapa vackerheter.

Stylist/AD/Fotograf: Katrin Bååth
Blomsterkreatör: Lina Isaksson
Tårtmakare: Linda Elwing
När jag stylar gillar jag att utgå från vad som redan finns, vad jag kan återvinna, vad jag kan skapa själv och vad jag har i mina gömmor som kan adderas för att skapa känsla.
Ett favorithörn i bröllopslokalen var det här. Med några gamla glasflaskor och lite klippta slingor av humle och vildvin blev pianot en vacker detalj.
För att skapa en mysig varm känsla hängde vi upp parasoller från min Ateljé och gamla lampskärmar i taket. Att hänga saker från taket är alltid en smart idé för att göra en lokal mysig.
Sara och Mattias ville att jag skulle skapa en cigarr- och whiskeybar. Såklart skulle de få det.
Här ser ni Gimber och Bacanha från min webbshop, vackra och goda detaljer att ställa i en bar. Även citruspressen och honungsröraren hittar ni där.
Med hjälp av vintageglas och en gammal glastratt skapade jag med enkla medel en fylligare bar.
Bordsnumrering, även dessa klämmor finns i min webbshop faktiskt.
Bröllpsbuketten skapade Lina av blommor från hennes och Saras egna odlingar. Vackraste buketten jag sett.
Lampor i taket, lampor bakom brudparet, levande ljus. Allt i varma toner för att skapa en varm och mysig känsla.
Tårtor och macarones gjordes av fantastiska duktiga Linda Elwing.
Så oerhört tacksamt att styla i en miljö som redan är fylld av sånna här vackerheter. Gissar att jag kommer få många frågor om det går att hyra lokalen, det gör det tyvärr inte då det var på en privat gård.
Tack för förtroendet Sara & Mattias. Det här gör vi om snart igen tycker jag!