Tack för den här vecka.

Lovelylife_katrinbaath_1-01979

Vilken härlig vecka det har varit. Eller kanske inte riktigt. Har tillbringat större delen av den här veckan hemma med magsjuk liten Flora. Så allt annat än hemma har känts väldigt exklusivt just den här veckan.

Lovelylife_katrinbaath_1-03984Lovelylife_katrinbaath_1-03979

Som att äta stans godaste sallad på PiqueNique tillsammans med fina Anna.

Lovelylife_katrinbaath_1-03998

Eller efter månader av vänt och i sviterna av min sjukt dåliga framförhållning äntligen få gå till den här donnan och bli ompysslad. Bästa frisören i stan. Norma på Hair Fashion. Hennes specialitet enligt mig? Långa välmående hår och naturliga slingor. Precis min kopp te.

Lovelylife_katrinbaath_1-04009

I övrigt har jag till exempel målat den här koppen som ska säljas till förmån för Erikshjälpen på Desingmarknaden. Kom och köp!

Katrin Baath-09827

Drömt mig tillbaka till det här.

Lovelylife_katrinbaath_1-02846

Och fyllt skissblocket med skisser och härligheter för bland annat Sandbergs, Hestra, Storefactory och Svensk Glasåtervinning. Förutom det har jag också förberett en del inför att alla härliga Lovely Life bloggare ska komma på besök hit till Jönköping i slutet av maj. Kommer bli himla kul.

Ja, jag blev väldigt effektiv när magsjukan väl var över…

 

 

Foto: Katrin Bååth