Tips på härliga workshops och retreats.

Oj, va många fantastiska workshops och retreats det är på gång i vår, och alla dessa anordnas av vänner till mig. Tjohooo vilka grymma människor jag har i min vänskapskrets. Tyvärr har jag inte råd och tid att göra allt men vill såklart tipsa alla er.

Den 12–14 april kan man möta våren på Villa Strömsfors tillsammans med en av de mest kreativa människorna jag känner Anna Starrén. Vet inte om det finns platser kvar, men kan vara värt att kolla. Jag hade gärna åkt om jag hade haft lite mer pengar i plånboken. Läs mer om eventet här.

Den 24–25 april åker jag till Siggesta Gård på fotoworkshop med min kära vän och parhäst Malin Lindner. Hon ska lära oss allt om fotografi. Ni vet alla de där inställningarna som i alla fall jag inte alltid orkar göra eller lära mig. Läs mer om workshopen här.

Den 3–5 maj håller min kära vän Rebecca Ekström en träningshelg, även hon på Villa Strömsfors. Nu är ju tyvärr inte träning min grej men hade det varit det hade jag stått först på kö till just det här eventet. Läs mer om eventet här.

Den 7–9 maj är det dags för reunion med mina kära fjärilssystrar, då drar vi till The Norrmans och tillbringar tre dagar med att bara vara tillsammans och lyfta, peppa, lyssna och kreera tillsammans. Kanske det jag ser mest fram emot av allt som händer under hela året om jag ska vara ärlig. De där kvinnorna ger mig mer energi än någon annan.

Den 11–12 maj håller två av min andra vänner Anna & Johanna en mindfulness och yoga retreat på vackra Visingsö. Tyvärr kan jag inte just då, annars hade jag verkligen åkt för min kropp hade mått så himla bra av det. Läs mer om eventet här.