Vecka elva, stylingworkshop och gala.

Veckorna springer iväg just nu och livet likaså. Redan vecka 11 i kalendern. Herregud! Men jag känner redan att det här blir en finfin vecka. Jag längtar så jag spricker efter vår, sommar, värme och utomhustid. Men tills dess försöker jag njuta av nuet. Den här veckan står det mycket kul på schemat. Jag är bland annat mitt i fasen att skriva på ett väldigt kul avtal. Hoppas det blir klart den här veckan så jag kan berätta mer. Och så sliter jag mitt hår för att hinna uppdatera webbshoppen. Attans om man bara hade liiite mer tid i sitt liv.

Sen är det ju Jönköpingsgalan på lördag och jag är nominerad till Årets Marknadsförare i Jönköpings Län. Håll tummarna vetja, det är tredje gången gillt som jag är nominerad… Och på söndag ska jag hålla stylingworkshop i Ateljén. Ser så himla mycket fram emot att träffa alla deltagare, en del åker lååångt för att vara med. Så kul! Workshopen är fullbokad sedan länge men det finns två platser på den jag kör i maj för den som är sugen. Läs mer här.

 

 

Kommentarer inaktiverade för Vecka elva, stylingworkshop och gala. |

Kategorier: Livet