Hej, det är jag som är Katrin.

Katrin Baath

Hej, det är jag som är Katrin. Och idag tar jag mitt pick och pack och flyttar in här på Lovely Life. Jag har bloggat i snart sju år, men inte på det här sättet, så det ska bli galet kul. Tänkte att jag skulle börja med att berätta lite om vem jag är och vad jag sysslar med.

Jag är uppväxt i Åmål men har bott i Jönköping sedan 1999, så numera känner jag mig mer som smålänning än som dalslänning. Jag bor med min man och våra två döttrar i ett litet funkishus som aldrig tycks bli färdigt hur mycket vi än renoverar.

baathstudio2baathstudio 1

Efter att ha varit anställd nästan femton år på reklambyrå bestämde jag mig för att testa mina egna vingar i mars 2013, och startade kort därefter eget som art director och stylist. Jag har inte ångrat mig en enda sekund, friheten i att bestämma över sin egen tid är värd sin vikt i guld. Jag brinner allra mest för att skapa och utveckla koncept och formge allt från grafiska identiteter till böcker och produkter. Mina vardagar tillbringar jag för det mesta i min studio på Tändsticksområdet, på möten, på location eller i mitt rekvistaförråd – och jag älskar varje sekund av det.

DSC033491

Att resa är en av mina andra passioner. Att se världen och att uppleva andra världar och kulturer. Gärna genom linsen på min kamera, gärna i härligt sällskap och med god mat och ett glas vin. I februari åker vi till ett resmål som länge stått på min bucket list, och jag lovar att ni ska få följa med.

good shit Katrin Baath

Mitt mål i livet både privat och i min roll som kreatör är att alltid hålla mig till att göra ”Good Shit”. Att skapa bra skit, tillsammans med bra folk, på ett bra sätt. Och att göra allt ärligt, kärleksfullt, ordentligt och genomtänkt. As simple as that.

Ja, det var lite om mig, vill ni veta mer redan nu så hittar ni mer info på katrinbaath.se. Ska bli så kul att få lära känna er alla!
/Katrin

Bilderna på mig och min studio är fotograferade av min vän fotograf Sara Landstedt. Hår & make av Janina Granroth, även hon en kär vän. Bilden från New York är min egen och tillhör min cityguide till New York.