Just nu.

Oj, det händer mycket just nu. Och bloggen tar stryk. Vill så gärna berätta om allt men min tid är alltid för knapp. Men nu så, nu känns det som jag har tid. Och jag vill så gärna berätta om en massa saker jag har på gång.

En sak som jag är supermegastolt över är att jag i år är Mimous enda återförsäljare av deras ljuvliga handgjorda parasoller av bambu. De finns i väldigt begränsad upplaga, så skynda om ni är sugna. Ni hittar dem i min webbshop här.

Jag har en annan sak på gång i samma tema som kommer bli så kul att få berätta om framöver. Men det får vänta liiiite till.

Och så har jag två väldigt roliga samarbeten på gång som jag ser såååå mycket fram emot att få lansera i Ateljén senare i vår.

Det här året har jag också bestämt mig för fokusera på mig själv. Så jag har börjat en kurs i självledarskap som kommer pågå hela året. Jag älskar varendaste sekund av det. Ska berätta mer framöver.

I övrigt har det varit mycket fokus på påsken, både privat och i Ateljén. Påsken är nog helt klart min favorithögtid. Det är ju vårigt, varmt, ljust och lagom hetsigt liksom.

Jobbmässigt är jag mitt i en period där jag utvecklar många nya produkter, bland annat har jag precis skickat nya kort på tryck.

Jag har en del AD-jobb på gång just nu där jag hjälper till att utveckla andras varumärken, gör logotyper, grafiska profiler och skapar strategier.

I övrigt går jag omkring och drömmer mig bort. Till att möta våren i storstad. Till varma sommarkvällar med vänner. Till kvällsdopp. Grill i kvällsljus med ett glas cava i handen. Och att kramas. Det är nog att kramas jag saknar allra mest.

Hoppas ni har en skön ledighet i vårsolen!

/Kram Katrin