Mina egna filter, presets och spellistor att ladda ner.

Jag har slitigt mitt hår i över åtta månader för att göra mina egna filter till Instagram Stories. Och nu äntligen sedan någon vecka tillbaka finns de att ladda ner, ni hittar dem under den lilla gubbsymbolen med stjärnor i pannan i min profil, eller via mina stories där ni bara klickar på ”GoodVibes av Katrin Baath” för att ladda ner det till era Stories. Feel free att använda hur mycket ni vill. Good Shit var ”ett för stötande namn” så de fick heta Good Vibes osv. 

Sedan ett tag tillbaka kan ni också köpa mina presets (förinställningar) för Lightroom via min webbshop på butik.katrinbaath.se. Det finns tolv olika presets att välja mellan. Hoppas ni gillar!

Apropå något helt annat får jag ofta frågor om vad jag spelar för musik i Ateljén, så därför vill jag tipsa om att ni kan följa mina spellistor i Spotify. Jag har skapat en spellista för varje årstid och lite annat smått och gott. Ni hittar dem via den här länken.

Kommentarer inaktiverade för Mina egna filter, presets och spellistor att ladda ner. |

Kategorier: Inspiration