Oh, Shit, Wow och vardagsrealism.

Alltså jag vet inte vad jag ska säga eller hur i hela himmelen jag ska uttrycka mig just nu. Jag har liksom blivit helt översköljd av hejarop, fantastiska blogginlägg och massiv kärlek efter att jag öppnade Ateljén i helgen. Och på samma gång damp jag ner mitt i vardagen igen med bortrest man, läxor, matrester, städning, mailkaos och vardagsrealism.

Har så dåligt samvete över att jag inte bloggat på en evighet, jag och min man har jobbat dygnet runt (typ 18 timmarspass) i Ateljén sista månaden och jag har inte ens hunnit lyfta kameran för att plåta. Ska bli bättring nu, jag lovar. För jag älskar att blogga och jag vill så galet gärna visa er hur det ser ut i min Ateljé. Mina vänner Sara & Mia från Dayfotografi var här dagen innan öppning så allt finns plåtat, väntar bara på att de ska bli klara så ska ni få se hela härligheten i ett megasuperlångt inlägg. Lovar.

Tills dess får ni hålla tillgodo med två av de vackraste blogginlägg jag läst. Kolla detta och detta. Skrivet av mina fina vänner Malin & Anna skaparna bakom magiska Mrs Mighetto. Förresten så säljer jag två av deras special edition posters i butiken, och vet ni, de säljs ingen annan stans än hos mig! Hur grymt! Kom in och kolla vetja!

Just det apropå blogginlägg, Elsa Billgren skrev om drömmen hon hade efter ett av mina skåp, så igår översköljdes jag av frågor om detta skåp. Ja, det är gudomligt. Och ja det kostar en del för jag ääälskar det också! Hojta om ni vill komma och kolla.

Foton lånade av Mrs Mighetto