Pinkish flat lay.

I veckan har jag spenderat lite tid åt att börja göra om min hemsida, bland annat med lite nya bilder. Så här ser dagens bild ut. Till slut tittade solen fram och gav mig lite härligt dagsljus. Tanken är att jag ska göra flera olika flat lays i olika färgteman.

Kommer på mig själv med att jag minsann har blivit helt besatt av att plåta vitlök. Färgen är så bedåranade vacker när den skiftar från rosa till vitt och beige.

Förresten, jag får en hel del frågor kring hur det är att jobba som art director, creative director och stylist, skulle ni vilja hänga med bakom kulisserna en heldag någon gång? Och se hur det går till i min värld? Kommentera gärna vad ni vill se i så fall, eller klicka på det lilla hjärtat så ser jag om det kan vara något att ta fasta på.

Ha en fin helg!
Kram Katrin