Still alive…

Hej, och ja, jag lever…
Ha ha, men bloggen har fått vila ett tag pga tidsbrist. Men jag älskar ju att blogga så jag lovar mig själv att bli bättre. Just den här veckan är dock galen. Kalendern är smäckfull med en hel hög av roligheter av olika slag. Just nu sitter jag på Villa Strömsfors efter att ha föreläst till frukosten på deras co-working-måndag. Och resten av dagen blir det jobb här. Ska faktiskt hit en gång till den här veckan. Tröttnar aldrig…

Men innan jag ska tillbaka hit senare i veckan ska jag hinna med en sväng till Varberg för att hålla en heldagsworkshop tillsammans med Krickelin. Och dessutom hinna med pop-up och kvällsevent i Ateljén när jag får besök av Mrs Mighetto, Quod, Babymocs, Ulricehamns Tapetfabrik & Karin Marks aka Textoteket. Ett event ni inte får missa. Läs mer här.

Är extra pepp på event i Ateljén just nu, och har tusen tankar om hur jag ska dekorera på mitt afternoon tea event den 14 november. Äääälskar att skapa event på mitt sätt och gå in i minsta lilla detalj. Platserna är tyvärr redan slut men kanske kör jag igen sen till våren.

Förutom Afternoon tea har jag en hel drös med andra event i Ateljén, bland annat en Good Shit Workshop med mig, en workshop i skrivande med Karin Marks, en mönsterworkshop med designteamet på Sandberg Wallpaper och en massa pop-up besök. Ni hittar allt som händer, och all info på min hemsida. Hoppas vi ses!

Fick förresten redan på av Marlene att det mest lyssnade poddavsnittet hittills av ”11-kaffe med Fru Vintage” är avsnittet med mig. Hur fint! Jag blev alldeles tagen och lipig av lycka. Älskar hur avsnittet blev. Vilket makalöst fint samtal om kärlek, kreativitet, visioner och good shit. Ni hittar avsnittet i den här länken om ni är sugna på att lyssna.

Nej, nu ska jag skissa fotostyling och jobba med min webbshop resten av dagen här i villan. Ha en fin dag. På återseende. Snart hoppas jag…

/Katrin