Oh. Shit. Wow. Jag vann.

Oh. Shit. Wow. Jag vann!
Jag har precis vunnit det fantastiskt fina priset Guldstickan – Årets marknadsförare i Jönköpings Län. Priset delas varje år ut av Marknadsföreningen i Jönköping. Blir rörd, megasuperduperlycklig, smickrad men framför allt överväldigad, glad och enormt jäkla stolt. Som jag har slitit under mina sju år som frilans för att göra tvärt emot alla andra och alltid lita på min egen magkänsla när det kommer till marknadsföring, varumärkesbyggnad och företagande. Det är tredje gången  Katrin Bååth AB varit nominerad till priset. Så många gånger har ingen tidigare varit nominerad. Jag är också det enda företaget som blivit nominerat för min egen marknadsföring. Oftast är det en kreatör eller en reklambyrå som hjälper ett företag med dess marknadsföring och sen vinner företaget det här priset. Priset är placerat i skyltfönstret i Ateljén. Bästa platsen. Nu ska jag ta bubblet ur kylen, skära upp tårtan och fira hela december. Så attans stolt över det här.
Juryns nominering löd:
”Guldstickan belönar ett nyskapande varumärkesarbete som inspirerar människor både i och utanför branschen. Där många andras idéer dör för att de inte orkade hela vägen, där lyckas Katrin Bååth, särskilt under 2019. För när hon tar sig an en utmaning kopplat med en riktigt hög ambition och hantverk, så händer något enastående. Och vi är nog många som vill prenumerera på vår vinnares kreativitet.”