13 drömmar inför det nya året.

Jag tror enormt mycket på tankens kraft och att man måste visualisera sina drömmar för att få dem att slå in. Så varje år summerar jag vad jag gjort under året och vad jag vill göra mer av. Det här är några av de saker jag vill göra mer av under 2019.

#1
Bygga något nytt kring mitt eget varumärke. Har redan kommit en lång bit på vägen med detta, lovar att berätta mer inom kort.

#2
Jobba med en massa nya kunder och varumärken. Jag brinner så för just detta, och längtar efter något nytt att sätta tänderna i.

#3
Bjuda in till en ny kreativ kickoff tillsammans med Malin Lindner. Det är redan bestämt, men datum ska sättas och planer ska smidas. Håll utkik!

#4
Göra saker för mig själv och min egen utveckling. Åka på workshops, inspirationsresor mm. Inget utvecklar mig och peppar mig mer än just det.

#5
Resa mer och göra fler cityguider och resereportage.

#6
Skapa intressanta, givande samarbeten. Högt och lågt, personligt och arbetsmässigt.

#7
Föreläsa mer om kreativt tänkande, kreativt ledarskap och good shit. Det här är en del av mitt företag som har fått legat lite på vänt eftersom jag har spenderat så mycket tid med en enda kund. Men jag brinner verkligen för att inspirera och hjälpa andra, både i deras personliga utveckling och i deras företagande och ledarskap.

#8
Skapa fler event, både åt mig själv och andra. Det absolut roligaste och bästa jag vet är att skapa helheter och sedan visualisera det ända in i minsta detalj. Och jag veeeet att det fungerar.

#9
Fotografera mer och sälja fler bilder. Jag skulle aldrig kalla mig fotograf, och tackar nej till en hel del fotojobb för att jag helt enkelt inte vill eller vågar (förra året fick jag en riktig nyp-mig-i-armen-fråga som jag inte vågade tacka ja till av rädsla att misslyckas). Men, jag älskar att plåta och säljer en del bilder då och då och plåtar mer än gärna om allt är på mina villkor. Så mer sådana typer av uppdrag önskar jag mig under 2019.

#10
Ha mer tid för reflektion och familj. Fler date nights och bubbelbad under stjärnklar himmel.

#11
Ha mer Katrintid. Ta hand om min kropp och själ. Något som legat på vänt alldeles för länge. Och som är det allra svåraste för mig.

#12
Blogga mer. Jag älskar att blogga. Få skriva av mig, som en dagbok och en förlängning av mina andra sociala kanaler. Under 2018 tog tiden helt slut och det fanns nästan ingen vaken tid över för att blogga. Men under 2019 hoppas jag att jag ska hinna lägga mer tid här. För jag älskar det verkligen!

#13
Ge ut en bok. En dröm som alltid legat och skvalpat. Och vem vill inte det liksom. Haha. Med den här drömmen har jag haft i över 10 år så den får skvalpa kvar ett tag till.

 

Vad har ni för drömmar inför 2019?