Just nu…

Just nu unnar jag mig sovmorgon. Hela kroppen skriker att den behöver det. I torsdags höll jag en föreläsning om kreativt tänkade i fyra timmar och efter det behöver jag verkligen vila. Energin som går åt till att hålla låda, hålla tiden och se till att allt klaffar är långt mer än en vanlig arbetsdag. Har haft oerhört svårt att inse sånt själv innan, men den här gången såg jag till att hela dagen efter var en vilodag. Bra där Katrin, du lär dig sakta men säkert.

Har också unnat mig en av dessa handgjorda små fina askarna som min vän Anna Wennberg gjort.

Jag funderar en massa på tapetval. Är galet sugen på att tapetsera mer hemma. Just nu lutar det åt att en tapet från vår nästa kollektion (som släpps nästa år) i vårt vardagsrum.

Jag längtar tillbaka hit samtidigt som jag planerar för full för vår resa till Marrakech om några veckor. Längtar ihjäl mig, och jag har redan bokat massor av schyssta restauranger och saker jag vill se och plåta.

Jag går runt med våra Sandberg scarves, både i håret och på min väska. Älskar denna gula som heter Audrey.

Just nu torkar jag rosor (trodde jag nog aldrig skulle hända igen för något år sedan) till ett stylingsjobb jag ska göra framöver. Kommer bli superfint. Tar gärna emot tips på hur man torkar dem på bästa sätt.

Och så förbereder jag lite annan fin rekvista till nästa lördag då mina barn ska finfotas av mina favoriter Sara & Mia på Day fotografi