Väntan, vår & vad som händer.

Just nu känns det som tiden står stilla. Frustrationen för mig är obeskrivlig, för jag vill berätta en makalöst härlig grej för hela världen. Men jag kan inte än. Har väntat 8 veckor, åååååtttta veckor. Olidligt för en som vill göra, berätta och få saker gjort idaaaag. Förhoppningsvis kan jag skrika ut det väldigt snart. Håll tummarna för detta är det roligaste jag haft på gång någonsin. Kryptiskt? Ja, men snaaaart får ni veta mer.

Så vad gör jag förutom att vänta då kan man undra? Jag rekar för ett stort fotojobb jag ska göra senare i vår. Jag har precis presenterat en grafisk profil för något nytt som håller på att hända här i Jönköping och så funderar jag på lite grejer i mitt egna varumärke. Jag peppar för att åka på tjejhelg i Göteborg nu i helgen och för att äntligen träffa Malin Lindner nästa vecka för inspiration, planering och jobb i Budapest. Tjohooo, de närmaste veckorna ser jag verkligen fram emot.

I övrigt försöker jag ge hon i spegeln lite extra ömhet just nu. Svårt. Men viktigt.