Inte ett enda blogginlägg…

Alltså, förlåt. Jag är så oerhört dålig på att blogga just nu. Inte ett enda inlägg har jag fått ihop på flera veckor. Mycket händer, men jag har liksom ingen inspiration att skapa bilder. I veckan var första gången jag tagit fram kameran på evigheter. Det är ett stort problem för mig. Halva året i Sverige får jag inte ett dugg sug efter att plåta. Andra halvan när ljuset finns vill jag inget annat än att fotografera allt vackert omkring mig. Hoppas ni har lite tålamod med mig under vinterhalvåret…

Men den här veckan har varit en av de mest inspirerande på väldigt länge. Jag har nämligen hängt runt i Budapest med världens bästa Malin Lindner. Vi har jobbat, plåtat, skapat framtid och bland mycket annat planerat en ny kreativ kickoff på Villa Strömsfors.

Snart återkommer jag med en massa tips och fina spots i en cityguide till Budapest och jag lovar att när vårljuset kommer är jag tillbaka i mitt vanliga fotomood igen. För ljus gör mig så galet lycklig. I Budapest gick vi upp i ottan för att fånga morgonljuset, och det var det bästa på hela resan. Gåshud minst sagt.

Ha en fin vecka!
Kram Katrin